Ben je je tuin beu? Wist je dat je je terras al een hele nieuwe look kunt geven door de juiste tuinmeubelen en tuinaccessoires uit te kiezen? Leer hier wat de nieuwste tuintrends van 2016 zijn en geef jouw tuin in een handomdraai een hele nieuwe look!

Binnenstebuiten en buitenstebinnen, dat is wat de zomer van 2016 karakteriseert. Je tuin, patio, terras of balkon is anno 2016 een nieuwe ruimte geworden van je woning en daar wordt optimaal gebruik van gemaakt bij elke warme zonnestraal. Meubelen die je normaal alleen binnen denkt te plaatsen, worden tegenwoordig ook vaak als tuinmeubelen gebruikt en omgekeerd.

Je nieuwe ruimte buiten kun je helemaal naar believen invullen, zolang ze comfortabel is en je kunt genieten en leven in je tuin. Heerlijk smullen van een picknick of barbecue, je ogen even sluiten onder de felle zon, wegdromen in een hangmat, noem maar op. De knusse inrichting van je nieuwe tuinterras kan al snel met een aantal zachte kussens, verlichting en leuke tuinaccessoires.

 
Heb je geen inspiratie om je tuin een hele nieuwe stijl te geven?

Ontdek hier de 3 grootste tuintrends van 2016:

 

We nemen de teletijdmachine terug naar 1915 en gaan voor een traditioneel koloniale stijl. Kenmerkend zijn de groene, bruine en witte tinten die in het tuinbeeld primeren. De tuinmeubelen zijn vervaardigd uit wicker en hout en worden bekleed met parelmoer en bruine textieltinten. Ook veelvuldige tropische planten zijn niet weg te denken uit de rijkelijke, koloniale sfeer. Neem een verfrissende koude ijsthee bij de hand en geniet van deze romantisch avontuurlijke stijltrend. Shop de look hier:
De bohémienne stijl is een feilloze trend waarin felle kleuren de overhand nemen. Met je blote voeten op het gras, neerploffen in een berg vol kussens en genieten van de warme zon met muziek op de achtergrond? Dat is de ideale boho backyard. Shop de look hier:

 Liever een zacht zeebriesje? Dat kan ook! De mediterraanse look is nooit écht weggeweest. Met het sterke karakter van een wit design, gecombineerd met helderblauwe kleuren, waan je je iedere dag op vakantie in je eigen tuin. Shop de look hier: