Voorraad artikelen leverbaar
binnen 8 dagen

Belgisch design

14 dagen
bedenktijd

0 producten € 0,00

Hoes voor tuinbank

Over Hoes voor tuinbank

Aerocover beschermhoes voor een tuinbank met afmetingen 205 x 100 x h70 cm

De Aerocover tuinbank beschermhoezen zijn ademend en waterbestendig. Ze reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Deze beschermhoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen.

   

Voor: € 52,95

Voorraadstatus:Uit voorraad leverbaar


Eigenschappen

Artikelnaam Hoes voor tuinbank
Artikelnummer 1016224
Categorieën Beschermhoezen
Merk AeroCover

Meer info

Aerocover beschermhoezen voor tuinbanken zijn vervaardigd van lichtgewicht ripstop polyester voorzien van het unieke ademend Aerocover membraan. Het ontstaan van condensvorming bij hevige temperatuurverschillen is onvermijdelijk. Toch helpt de Aerocover beschermhoes het vocht naar buiten te transporteren, zodat uw tuinbank steeds beschermd blijft.

Onderhoudstips

Zorg ervoor dat u voldoende ventilatie creëert zodat de hoes kan ademen. Leg de hoes nooit plat op een tafelblad. Zorg voor afstand tussen de hoes en het blad door er bijvoorbeeld een bakje, bal of emmer onder te zetten. Creëer op dezelfde wijze ook altijd een hoogste punt zodat water van de hoes af kan glijden en er geen waterzakken kunnen ontstaan. Ook laat u best kussens nooit voor langere tijd onder de hoes liggen. Haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer goed kunnen doorluchten. Zorg dat uw tuinbank droog is alvorens deze af dekken, zo voorkomt u schimmelvorming.

ONZE WINKELPUNTEN