Voorraad artikelen leverbaar
binnen 8 dagen

Belgisch design

14 dagen
bedenktijd

0 producten € 0,00
Meer afbeeldingen

Hoes voor zetel

Over Hoes voor zetel

Aerocover beschermhoes voor een zetel (1persoon) met afmetingen 100 x 100 x h70 cm

De Aerocover beschermhoezen voor tuinzetels zijn ademend en waterbestendig. Ze reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Deze beschermhoes verlengt de levensduur van uw tuinzetels.

   

Voor: € 39,95

Voorraadstatus:Uit voorraad leverbaar


Eigenschappen

Artikelnaam Hoes voor zetel
Artikelnummer 1016221
Categorieën Beschermhoezen
Merk AeroCover

Meer info

Aerocover zetelhoezen zijn vervaardigd van lichtgewicht ripstop polyester voorzien van het unieke ademend Aerocover membraan. Het ontstaan van condensvorming bij hevige temperatuurverschillen is onvermijdelijk. Toch helpt de Aerocover beschermhoes het vocht naar buiten te transporteren, zodat uw tuinzetels steeds beschermd blijven.

Onderhoudstips

Zorg ervoor dat u voldoende ventilatie creëert zodat de hoes kan ademen. Leg de hoes nooit plat op een tafelblad. Zorg voor afstand tussen de hoes en het blad door er bijvoorbeeld een bakje, bal of emmer onder te zetten. Creëer op dezelfde wijze ook altijd een hoogste punt zodat water van de hoes af kan glijden en er geen waterzakken kunnen ontstaan. Ook laat u best kussens nooit voor langere tijd onder de hoes liggen. Haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer goed kunnen doorluchten. Zorg dat uw tuinzetels droog zijn alvorens deze af dekken, zo voorkomt u schimmelvorming.

ONZE WINKELPUNTEN