Voorraad artikelen leverbaar
binnen 8 dagen

Belgisch design

14 dagen
bedenktijd

0 producten € 0,00


Over Jardins De Ville

Zorgeloos genieten van het buitenleven, dat is de essentie van Jardins de Ville. Met meer dan zestig jaar ervaring vanuit de fysieke winkels is Jardins de Ville dé specialist op vlak van kwalitatieve tuinmeubelen en buitenaccessoires. Met ons uitgebreid gamma brengen we luxe, comfort en gezelligheid naar uw terras of tuin.

Kwaliteit en Design

Wij trekken resoluut de kaart van betaalbaar Belgisch design en wij selecteren de leveranciers van onze exclusieve tuinmeubelen met de grootste zorg en aandacht. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit aan de beste prijs garanderen. Samen met onze excellente klantenservice, zowel voor als na uw aankoop, maakt dit Jardins de Ville de uitgelezen partner voor uw buitencomfort.

Webshop met advies op maat

Jardins de Ville is in de eerste plaats een webshop. Op deze website kan u onze volledige collectie bekijken. Laat u inspireren door de nieuwste trends en vergelijk rustig alle details vanuit uw luie zetel. Kies uw favoriete tuinmeubelen en koop ze gemakkelijk en snel online. Binnen 8 dagen leveren wij uw nieuwe meubelen met de grootste zorg bij u thuis. Als u toch nog enkele vragen heeft, kan u gerust onze klantendienst contacteren. Onze specialisten staan voor u klaar met persoonlijk en professioneel advies op maat.

jardins de ville relax buiten in stijl

5 fysieke winkelpunten

Dat wij bij Jardins de Ville staan voor kwaliteit en comfort hebben we al gezegd. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Als u liever zelf de proef op de som neemt, bent u welkom in één van onze vijf fysieke winkelpunten: Meubelen Verberckmoes, Interieurs Eycken, Rodendijk 18,Verbeke Outdoor, OKAY Temse. Hier kan u onze meubelen uitvoerig bekijken en uitproberen.