Voorraad artikelen leverbaar
binnen 8 dagen

Belgisch design

14 dagen
bedenktijd

0 producten € 0,00
Promotie Promotie
Meer afbeeldingen

Pic Nic tafel in Teak

Over Pic Nic tafel in Teak

Pic Nic tuintafel 280x200cm met houten bladen in teak en gepoederlakt aluminium onderstel in wit of charcoal.

   

Van: € 4.946,00

Vanaf: € 3.899,00

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling


Eigenschappen

Artikelnaam Pic Nic tafel in Teak
Artikelnummer 1111524
Kleuren Wit Zwart
Categorieën Tuintafels
Uitvoering Aluminium met teak
Merk Jati Kebon
Materialen Aluminium Teak
Vorm Rechthoekig

Meer info

Design Pic Nic tafel: de favoriet van iedereen

De meeste mensen kennen een picknicktafel als de klassieke tuintafel met twee vaste picknickbanken in natuurhout. Zo een houten picknicktafel is stevig, robuust en compact, maar biedt tegelijkertijd plaats voor een groot gezin. De Pic Nic tafel heeft dezelfde voordelen als de gekende klassieker, maar blinkt daarenboven ook nog eens uit door haar oogstrelend ontwerp.

Met het aluminium frame in wit of charcoal en de tafel- en zitbladen in warm teakhout wordt de Pic Nic tafel vast en zeker ieders favoriet.

Deze set is extreem duurzaam en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Aan deze ruime picknicktafel is er altijd plaats voor iedereen! En als er plots een onverwachte gast opduikt, kan deze gewoon mee aanschuiven aan tafel.

Je hoeft dus geen extra stoel aan te slepen. De Pic Nic tafel heeft bovendien een erg handig design zonder balken waar je over moet stappen om te kunnen plaatsnemen. Gewoon inschuiven en het feest kan beginnen!

Teak is een natuurproduct en vraagt dan ook enekele keren per jaar aandacht, als je de teak goed onderhoudt en voedt zal je jarenlang geniet hebben van dit prachtig product.

Vraag je persoonlijke offerte aan of breng een bezoek aan onze tuinspecialisten. Ze staan u graag bij in uw zoektocht naar de ideale tuinset!

ONZE WINKELPUNTEN